Om oss

OM OSS

Kebaben er privilegert

Den er født med et fordelaktig utseende. Den er enkelt satt sammen av velsmakende komponenter. Den er lett å servere, lett å lage og den lukter til og med godt.

I Norge har vi flørtet med denne tyrkiske lekkerbiskenen siden 50-tallet. I dag er den å finne i sortimentet til de fleste gatekjøkken landet rundt. “Babben” har bevist at den kan gjøre jobben til og med når råvarene er i varierende kvalitet, men hva skjer når vi bestemmer oss for å skjemme den bort?

På vårt kjøkken spør vi ikke hva babben kan gjøre for oss, men hva vi kan gjøre for babben.

Hos oss lages alt fra bunnen av. Førsteklasses kjøtt blir stekt og krydret til perfeksjon på loddrett roterende spyd mens vår baker gir kjærlighet til deigen for at du skal få tidenes kebab servert i rykende fersk brød. Vår signatur bab er en klassisk Døner, men vi kan også tillate oss å være kreative: Hjort, lam eller entrecôte i harmoni med himmelsk saus og grønnsaker fra nært og fjernt kan også dukke opp på menyen..ehr..nam.

Vår mat er råvaredrevet, sesongbasert og folkelig. Vår ambisjon er å lage Norges beste kebab.

Vi gleder oss til å vise dere vårt matkonsept!

Williamsburg Bab & Beer team

Sjekk ut videoen som viser en guidet tur i lokalet vårt.