Om oss

OM OSS

Klikk for å ta en 360°-tour og se hvordan våre lokaler ser ut!


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Williamsburg på Karl Johan Oslo

Midt i hjertet av Oslo sentrum, godt plassert på selveste paradegaten Karl Johan ligger Williamsburg Bab and Beer. En bar og restaurant hvor dekadens og moderne design møter folkelig stemning. Baren & Restauranten er inspirert av Williamsburg i Brooklyn, og byr på en autentisk NYC opplevelse. I luftige lokaler over 3 etasjer kan du suge inn den herlige vibben av New York. Nærmer Williamsburg i Oslo sentrum kommer du ikke. Restauranten er lun, stor og sofistikert. Lokalet har store vinduer rett ut på Karl Johans gate. Atmosfæren er luksuriøs og inviterende. Akkurat passe røft akkurat passe tøff. Tak og vegger består av murstein og graffitikunst. Restauranten bærer preg av et stilsikkert design hvor terrazzo sten møter cognac fargede designmøbler og fløyel i en herlig kombinasjon. I restauranten slapper du av i komfortable sittegrupper. På Williamsburg Bab and Beer får du den ultimate kombinasjonen av perfekt tilbakelent stemning, herlig gourmet mat, og deilig drikke.

Uteservering

Vi har en stor og solfylt uteservering hvor du kan skue utover Karl Johan, Spikersuppa og kjenne  pulsen av Oslo. Et perfekt sted å nyte årets første utepils på en solfylt vårdag. Uteserveringen har varmelamper så her kan du sitte til langt på kveld, også langt inn i høsten. Uteserveringen er det perfekte sted å observere livet som sklir forbi, mens du nyter et godt måltid med noe godt i glasset. Her sitter du midt i den yrende Oslo gryta. Skål!

Selskapslokalet

Er du ute etter det perfekt selskapslokale midt i Oslo? Da har du så absolutt kommet til rett sted. På Williamsburg Bab and Beer kan du leie deler eller hele vår restaurant. Vårt luftige, delikate og kule lokalet egner seg perfekt til private fester og lukkede arrangementer. Firmafest, kick off så vel som nyttårsfest. Eller hva med et bryllup som oser av New York? Vi tilpasser oss dine ønsker og strekker oss langt slik at du skal bli fornøyd. Kjøkkenet tilbyr kortreist, spennende og smakfull mat, og vi lover alle gjester blir mette. Til store selskap tilbyr vi deilige delingsmenyer. På denne måten får du en smakebit av hele vårt univers.

Williamsburg Bab and Beer har topp moderne teknisk utstyr. Her finnes tilkoblingsmuligheter og supert lydsystem tilgjengelig. Restauranten har sitteplass til 150 personer og ståplass til 250.

Vi hjelper deg selvsagt med alt av planlegging. Vi stiller med musikk, artister og Dj’s, du er i de beste hender.

I underetasjen av Williamsburg Bab and Beer finner du vår elegante Chambre Séparée med sitteplass til 45 personer. Her sitter du uforstyrret i vår sofistikerte lounge. Ypperlig til lukket selskap, forretningsmiddag eller private sammenkomster. Her kan du nyte velsmakende mat og drikke i hyggelig selskap. I vår Chambre Separée serverer vi vår delingsmeny som er skapt for å deles. Stedet er perfekt for forretningsmøter etterfulgt av deilig mat, øl og vin i særklasse. Akkompagnert av sosial hygge og heng til langt på kveld.

Sjekk ut videoen som viser en guidet tur i lokalet vårt.

Mat

På Williamsburg Bab and Beer både spiser du godt og sitter godt. Vi har en lun atmosfære som i inviterer inn til hygge og folkelig stemning. Innredning er nøye balansert med designklassikere og designelementer er av ypperste klasse. Tak og vegger er stilsikkert dekorert, med en dekor som er både sofistikert og røff på samme tid. Alt i alt en velbalansert atmosfære som oser av en kontinental Brooklyn atmosfære. Urbant, sofistikert og folkelig.

Med stor lidenskap for det amerikanske kjøkken og for ærlig matlagning tilbyr vi en smakfull og variert meny laget med lokale sesongbaserte råvarer. Hjertet på Williamsburg Bab and Beer ligger definitivt på kjøkkenet. Med de beste lokale råvarer og stor apetitt for vellaget mat lager vi alle våre retter fra bunnen av. All vår mat er råvare-drevet og sesongbasert. Laget med kjærlighet og en god porsjon omtanke. I restauranten får du førsteklasses kjøtt, 100% norsk. Vår kylling er Livechekylling som vokser opp i sunne forhold på Tre Gårder i Østfold. Dette er en kyllingrase som får lov å beite fritt og vokser seg sakte store. Dette gjør at kvaliteten på kylling er i særklasse, nam!

Med stor appetitt for New York, har vi selvsagt smaken av New York på menyen. Vår whiskey bbq glasserte spareribs gir både vann i munnen og sug i magen. Vi slår også et slag for vår langtidsbakte oksebryst som er marinert i bbq, denne retten er definitivt med på å høyne smaken av New York midt i Oslo sentrum. På Williamsburg Bab and Beer er vi glade i god kebab, og vi serverer ekte döner kebab med en tvist. Krydret til perfeksjon i vårt rotisseri. Vi kan med hånda på hjertet si at dette er kebab laget med finesse og sjel.

Trives du best som fisken i havet og er mest glad i sjømat har vi herlig grillet ørret og deilig fiskesuppe på menyen. Saftig fisk som smelter på tungen. Om du av typen lett, men mett har vi flere krispe salter som gjør deg både godt og lett på tå.

Dersom du er aller mest glad i vegetar har vi en rekke småretter av beste kaliber. Hummus laget på tre måter, klassisk, med rødbete og med avokado. Servert i rykende fersk brød fra vår baker.  Vi har også himmelsk god falafel, potatas bravas og labneh. Trenger vi si mer?

Et måltid er ikke fullendt uten en smakfull dessert. Fordi du fortjener det. Vi har de deiligste kaker, hjemmelaget is og andre fløyelsmyke desserter på menyen. Fristelser som tar deg fra tilfreds til begeistret på null komma niks;) Vi er et spisested fylt med deilige smaksopplevelser. Store som små, søtt, pikant og syrlig. Se menyen her

Baren

På Williamsburg ønsker baren deg et varmt velkommen inn. Baren ligger godt plassert midt i restauranten. Baren er i seg selv et skue med sitt særegne design. Med vår kjærlighet for Brooklyn har vi selvsagt laget en stor og romslig bar, noe annet ville vært uhørt. I baren har vi rikt mangfoldig og raust utvalg av drikke. Våre kunnskapsrike bartendere disker gladelig opp med herlig drikke, både med og uten alkohol. Vi er best når du er den beste versjon av deg selv. Hos oss sitter smilehull og latteren løst og vi håper dette smitter over til deg.

Vår bar er selvsagt en full service bar. Vi har viet stor plass til et håndplukket sortiment av amerikansk craft beer. Her finnes alt du kan tenke deg av øl. Sur øl. Fruktig øl. Vellagret øl. Lys øl. Øl med sødme. Øl på flaske. Øl på boks. Sist men ikke minst utallige øl på fat.

I tillegg har vi et solid utvalg av vin fra den nye verden, spesielt USA samt en del klassikere fra gamle verden. Her kan du nyte både fruktige og tørre herligheter. Vi har kvalitetsvin av beste sort. Vårt brennevin kommer selvsagt også fra USA. Vi kan ikke være en Brooklyn inspirert bar uten å ha deilig brun bourbon på drikkekaret. Vår oppfordring er enkel; kom tidlig, bli sent!

Se menyen her

Reserver bord!

Ta med deg vennegjengen eller kollegaene dine.

Reserver bord