Mat
Restauranten
Hjertet på Williamsburg Bab and Beer ligger definitivt i kjøkkenet. Innerst i restauranten finner du kjøkkenet vårt. Med de beste råvarer og en stor lidenskap for mat lager vi alle våre retter fra bunnen av. I restauranten får du kjøtt av beste sort, 100% norsk. Vår kylling er Livechekylling som vokser opp under sunne forhold på Tre Gårder i Østfold. Dette er en kyllingrase som får lov å beite fritt og vokser seg sakte store. Dette gjør at kvaliteten på kylling er i særklasse.

Siden vi er litt over middels inspirert av den herlige atmosfæren som råder i Brooklyn, har vi selvsagt smaken av New York på menyen. Vår signatur-rett er döner kebab. Kjært barn har mange navn, det gjelder også kebaben, som også kommer i mange former. Döner kebaben er den klassiske kebaben grillet på loddrette roterende spyd. Denne kebaben er ofte kjent som folkets favoritt. I Norge har vi flørtet med denne tyrkiske lekkerbiskenen av en kebab siden 50-tallet. I dag er den å finne i sortimentet til de fleste gatekjøkken landet rundt. Döner kebaben er laget av storfe, lam eller kylling.
Döner kebab, eller “Babben” som vi liker å si har bevist at den alltid gjør jobben. På Williamsburg Bab and Beer lager vi döner kebab på den klassiske måten, men med en liten tvist. Vi skjemmer den ørlite granne bort, men en god porsjon kjærlighet og mye omtanke. På vårt kjøkken spør vi ikke hva kebaben kan gjøre for oss, men hva vi kan gjøre for kebaben. På Williamsburg Bab and Beer lages all mat fra bunnen av. Førsteklasses kjøtt blir stekt og krydret til perfeksjon på vår rotisseri. Godt bakverk av godt håndverk. Vår baker er nøye med deigen, for at du skal få tidenes kebab servert i rykende fersk brød. Vi kan med hånda på hjertet si at dette er kebab laget med finesse og sjel. I tillegg til det vi mener er Oslos beste kebab har vi en rekke andre fristelser på menyen. Ett spisested med deilige smaksopplevelser. Store som små, søtt, pikant og syrlig. Vi har selvsagt også vegetarretter dersom det skulle være din favoritt. Vår mat er råvare-drevet, sesongbasert og folkelig. Vel bekomme;)
I restauranten både spiser du godt og sitter godt. Vi har en lun atmosfære som i inviterer inn til hygge. Designklassikere og designelementer er av ypperste klasse. Tak og vegger er kult dekorert og skaper en røff og urban feel. En velbalansert atmosfære som oser av en kontinental Brooklyn look and feel. Alt i alt et gjennomført konsept hvor kebaben sitter i førersete. Lignende kebab restauranter i Oslo skal du lete lenge etter. Restauranten har sitteplass til 150 personer og ståplass til 250. Vi leier også ut hele restauranten til private selskap.

Skal du arrangere større selskap?
Vi hjelper deg med å planlegge den beste kvelden enten det er med kollegaer, kunder eller venner.
Les mer!