Book julebordet ditt nå!

Leie lokale til julebord i Oslo Sentrum. Vi skreddersyr og gjennomfører små og store arrangement – send oss en forespørsel nå!

Er du ute etter det perfekt selskapslokale midt i Oslo? Da har du så absolutt kommet til rett sted. På Williamsburg Bab and Beer kan du leie deler eller hele vår restaurant. Vårt luftige, delikate og kule lokalet egner seg perfekt til private fester og lukkede arrangementer, firmafest, kick off så vel som nyttårsfest og selvfølgelig, julebord! Vi tilpasser oss dine ønsker og strekker oss langt slik at du skal bli fornøyd. Kjøkkenet tilbyr kortreist, spennende og smakfull mat, og vi lover alle gjester blir mette. Til store selskap tilbyr vi deilige delingsmenyer. På denne måten får du en smakebit av hele vårt univers.

Williamsburg Bab and Beer har topp moderne teknisk utstyr. Her finnes tilkoblingsmuligheter og supert lydsystem tilgjengelig. Restauranten har sitteplass til 180 personer og ståplass til 300.

Vi hjelper deg selvsagt med alt av planlegging. Vi stiller med musikk, artister og Dj’s, du er i de beste hender.

I underetasjen av Williamsburg Bab and Beer finner du vår elegante Chambre Séparée med sitteplass til 45 personer. Her sitter du uforstyrret i vår sofistikerte lounge. Ypperlig til lukket selskap, forretningsmiddag eller private sammenkomster. Her kan du nyte velsmakende mat og drikke i hyggelig selskap. I vår Chambre Separée serverer vi vår delingsmeny som er skapt for å deles. Stedet er perfekt for forretningsmøter etterfulgt av deilig mat, øl og vin i særklasse. Akkompagnert av sosial hygge og heng til langt på kveld.

Fasiliteter

  • Tv-skjermer
  • Mikrofoner
  • Flipperspill
  • WiFi
  • Lydsystem
  • DJ
  • Handikap
  • Chambre séparée

Julebord

Navn(Required)
DD slash MM slash YYYY
Ønsket tid(Required)
:
Please enter a number from 20 to 300.
Oppgi antall personer mellom 20 og 300
Bookingførespørsel(Required)
Ønsket servering(Required)
Valgfrie tilleggstjenester

Spørsmål? Kontakt oss på telefon +47 941 45 605 eller williamsburg@resthon.no