Laster Arrangementer

20

mai

Williamsburg By Night – Kinder 🎧

Bilde av DJ Kinder

Detaljer

Williamsburg Oslo

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

20 mai. 22:00 - 03:00

0kr . Meld på

DJ Kinder  🎧  🌪️

DJ Kinder (Thomas De Kinder) kom inn som et friskt pust i Oslo’s utelivsbransje allerede som 20-åring med sine faste konsepter rettet mot ekstremsport-miljøet. De siste årene har han gjennomført hundrevis av spillejobber og hatt ansvaret for massive events landet rundt.

Kinder har delt decks med artister innenfor de fleste sjangre (alt fra Massive Attack til Dimitri Vangelis & Wyman) og hatt gigs på kjente norske scener som Rockefeller og Vulkan Arena. Hans energiske spillestil og allsidige musikkprofil har skaffet han oppdrag på alt fra store festivaler i Danmark og nattklubber i Afrika, Italia og Ibiza, til kommersielle events som X Games og Hed Kandi. Han har også spilt på en rekke lukkede arrangement for celebre gjester som for eksempel i Justin Bieber sin VIP-fest på storklubben Sirkus, som fikk massiv mediedekning.

Gutten har også vært fast inventar som resident DJ på steder som Chateau Neuf, Sirkus, Ish, Uhørt og det internasjonale afterwork-konseptet Out of Office. Dette grunnet sitt store spenn i musikkprofil og evne til å lese publikum fra forskjellige kulturer, aldre og sosiale lag. Siden han spiller åpent format (alle sjangre) så kan man trygt si at allsidigheten og imøtekommenheten er stor, enten han opptrer for 50 eller flere tusen gjester. Kjennetegnet til Kinder er at han stort sett aldri blir booket til et sted kun en gang.

22:00 – 03:00

Reserver bord her

Del:
Copied to clipboard