Laster Arrangementer

11

mar

Cocktail Slippers / Konsert hos WBN!

Detaljer

Williamsburg Oslo

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

11 mar. 22:00 - 02:00

Velkommen til Cocktail Slippers hos Williamsburg by Night!

Cocktail Slippers, et av Norges mest unike rockeband, slapp sitt femte studioalbum «Shout It Out Loud!» under pandemien. Nå skal det tas igjen for alt ugjort – og bandet er i sitt livs toppform!

Bandet har bestandig hatt rykte på seg for å være et forrykende liveband med sing-a-long stadion-rockelåter og ville, visuelle sceneantrekk, og er et av få band som slipper unna med å stjele så og si alle rockeklisjeer som finnes. Og etter flere år med unntakstilstander kan man med hånda på hjertet si at musikken til Cocktail Slippers egner seg helt perfekt rett ut av høyttalerne og. Det vi alle trenger nå er litt gla’rock som får det til å kile i magen og krible i dansefoten.

Gjennom de siste to tiår har bandet vært radiolistet på flere kontinenter, gjestet en rekke TV-programmer og var bl.a. sterkt representert i den populære Netflix-serien Lilyhammer. I løpet av karrieren har de høstet erfaringer og røverhistorier fra scenen, backstage, turnébuss og fra utallige opptredener i inn- og utland. Etter å ha lyttet på albumet er det ingen tvil om at Cocktail Slippers har mange gode historier på hjertet.

På «Shout It Out Loud!» finner lytteren et bredt spekter av velskrevne og godt produserte låter, som det er umulig å ikke bli glad i hvis man har bare den minste sans for rock. Cocktail Slippers har fylt dette albumet med sterke tekster og en herlig, forfriskende blanding av garagerock og 70-talls glamrock med tydelige spark til andre tidsepoker. Det hele pakket inn av et fyrverkeri av en kvintett, som for øvrig selv har stått for produksjonen av albumet, med Steven Van Zandt og Mike Hartung som co-produsenter.

Cocktail Slippers har aldri vært spesielt opptatt av sjanger eller janteloven for den saks skyld. Drivkraften har alltid vært gleden ved å lage musikk og spille konserter. Og som kvinner i rockeband har de tidvis blitt møtt av en del kommentarer som det motsatte kjønn slipper unna. Cocktail Slippers har alltid laget låter de selv digger, uten noen bekymring for hva anmeldere eller rockepoliti måtte mene. Det er et ganske bredt spekter av både låter, musikksjangre og tematikker på Cocktail Slippers nye album, selv om fellestrekket for hele plata er melodiøse vokallinjer og catchy gitarriff.

Etter å ha fanget øret til Steven Van Zandt på 2000-tallet – interessant nok, flere år før skuespilleren, artisten og impresarioen skulle spille hovedrollen i Netflix-serien Lilyhammer, om en amerikansk gangster i Norge – dro Cocktail Slippers på hans invitasjon til New York og leverte et brennende sett på Underground Garage Festival med Iggy & The Stooges, The Strokes og Bo Diddley. Resten er historie.

Bandet har også kunnet glede seg over flere møter med storheter underveis i karrieren, som f.eks. et London Calling-sett på plakaten med Paul McCartney og Bruce Springsteen, samt tid brukt med legender som Jimmy Page, Joan Jett og Blondie.

Ett av Norges desidert beste liveband

Vi vet fra før at Cocktail Slippers leverer 100% på scenen og at det er komplett umulig ikke å la seg dra med inn i bandets melodiøse rocke-univers, fra det første gitar-riff! Singlene fra plata har allerede blitt radiolistet på flere kontinenter og høsten 2021 kom endelig den etterlengtede femte fullspiller-plata ut.

Nå som bandet er aktuelle med ny skive er det få livekonserter man bør glede seg mer til å oppleve enn akkurat Cocktail Slippers. Bandet som også er kjent for å stille i matchende outfits skuffer ikke på dette punktet heller: Nå skal verden erobres i splitter nye sceneantrekk inspirert av både super-heroes og 70-talls glam.

………………………………………………………………………………

Cocktail Slippers består av:

Silje Hope (aka Hope): vokal

Stine Bendiksen (aka Rocket Queen): gitar og kor

Astrid Waller (aka Sugar Cane): bass og kor

Sara Andersson (aka Vega): gitar og kor

Maria Storaas (aka Smash): trommer

Eventet er helt GRATIS!

Les mer om Cocktail Slippers her:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/cocktailslippers

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/cocktailslippers/

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@cocktailslippers

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCtvq561ypzOjRhgJZcRWDfg

Del:
Copied to clipboard