Laster Arrangementer

05

nov

Aurora Solo Live på Williamsburg Bab & Beer

Detaljer

Williamsburg Oslo

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

05 nov. 17:00 - 20:00

Book bord her. 

Aurora Solo, født Mina Mancini har en lang og fargerik bakhistorie. Som seks-åring ble hun utvalgt fra flere tusen barn under 10 år for å prøvespille verdens første mini kontrabass i Tyskland. Deretter begynte karrieren og utdanningen samtidig. Konserter verden rundt førte til gjeste-forestillinger hos den Kongelige Opera i London før hun hadde fylt 14 år.

Et tilfeldig treff på en musikmesse i Glasgow skapte et 14 år langt samarbeid med The Del Cotton Experience som sangerinne og bassist. De reist verden rundt på turne – fra Belgia til Brazil, fra Frankrike til Finland, og i rollen som Frida i Abbamania ble det show i Malaysia for 50.000 mennesker.

Et karriere høydepunkt på Ludlow Castle i England, i rollen som Kylie Minogue åpnet opp for et helt nytt publikum for Aurora som tribute artist. Hun ble der oppdaget av Pink Weddings som ga henne oppdraget å spille på verdens alle første sivil-ekteskap. Arrangemanget ble sendt live på Sky TV fra Hilton Hotel i Brighton.

Etterspurt som impersonator for Kylie, Madonna og Cher, fant hun også veien tilbake til Tyskland der hun vant Budweiser Premien som Alanis Morrisette i sitt eget show «Jagged Little Girl». Likheten til Alanis var slående for alle som var tilstede.

Nå er Aurora endelig i Norge med en utmerket blanding av tidenes fineste sanger – fremførte i sin egen vidunderlige stil. Men er det kanskje som låtskriver hun skal slå gjennom i Norden? Eurovision ringer år etter år med forespørsel fra andre artister som vil ha med henne på laget, med en eller flere av hennes 1000 egenskrivet låter.

 

Del:
Copied to clipboard