Drikke

DRIKKE

Baren

I Oslo sentrum kryr det av barer og puber. Det finnes virkelig noe for en hver smak. Fra rock til jazz, spennet i Oslos puber og barer er variert og stort. Det finnes puber og barer i alle salgs former og varianter. Alt fra de gamle, folkelige og brune, til de nye, hippe og trendy. De mange barene og pubene i Oslo er med på å forme byen og sentrumskjernen. Langs Karl Johan gate finnes en rekke puber og barer av den folkelige sorten. På Youngstorget er det duket for de mer trendy barene.

Bar eller pub? Hva sier man? Kjært barn har mange navn. Spør du mannen i gata om han eller hun sier bar eller pub vil svaret variere. Her i Norden bruker vi ordene bar og pub om hverandre. De fleste enes om at en pub ofte forbindes med et fysisk lokalet og kommer fra det engelske ordet «a public house» I en pub serveres det ofte mat (husmannskost) og en pub har et godt sortiment av øl. En pub kan også gi assosiasjoner til en institusjon. Ett stamsted hvor det sitter mye historie i veggene. For sikkerhetsskyld vil vi påpeke at det de sendte årene har det vokst frem  en rekke puber også av denne trendy sorten. En bar er ofte en del av et lokalet som for eksempel på et hotell. I en bar er det oftest kun snacks, og det servers drinker. En bar forbindes ofte med noe litt mer fancy. Uansett om vi snakker om pub eller bar har de fleste sine faste stamsteder de vender tilbake til. Et sted hvor man føler man hører hjemme, og identifiserer seg med.

Drikke på Williamsburg

På Williamsburg er baren vårt ansikt ut til verden, og stedet som ønsker deg et varmt velkommen inn. Baren ligger godt plassert midt i restauranten. Baren er i seg selv et skue med sitt særegne design. Med vår kjærlighet for Brooklyn har vi selvsagt laget en stor og romslig bar, noe annet ville vært uhørt. Vi vet ikke om vi har Oslos største bar, men den er er en av byens lengste. I baren har vi mangfoldig og raust utvalg av drikke. Våre kunnskapsrike bartendere disker gladelig opp med herlig drikke, både med og uten alkohol. Vi er best når du er den beste versjon av deg selv. Hos oss sitter smilehull og latteren løst og vi håper dette smitter over til deg. For lukkede selskap tilbyr vi vin- og ølsmaking, hvor både nybegynnere og de mer sære ganer kan lære ett par triks. Vår bar er selvsagt en full service bar. Vi har viet stor plass til et håndplukket sortiment av amerikansk craft beer. Her finnes alt du kan tenke deg av øl. Sur øl. Fruktig øl. Vellagret øl. Lys øl. Øl med sødme. Øl på flaske. Øl på boks. Sist men ikke minst utallige øl på fat. Cheers!

I tillegg har vi et solid utvalg av vin fra California. Her kan du nyte både fruktige og tørre herligheter. Vårt brennevin kommer selvsagt også fra USA. Vi kan ikke være en Brooklyn inspirert bar uten å ha deilig brun bourbon på drikkekaret. Vår oppfordring er enkel – kom tidlig, bli sent 😉

Menyen laster