Drikke

Baren

På Williamsburg ønsker baren deg et varmt velkommen inn. Baren ligger godt plassert midt i restauranten. Baren er i seg selv et skue med sitt særegne design. Med vår kjærlighet for Brooklyn har vi selvsagt laget en stor og romslig bar, noe annet ville vært uhørt. I baren har vi rikt mangfoldig og raust utvalg av drikke. Våre kunnskapsrike bartendere disker gladelig opp med herlig drikke, både med og uten alkohol. Vi er best når du er den beste versjon av deg selv. Hos oss sitter smilehull og latteren løst og vi håper dette smitter over til deg.

Vår bar er selvsagt en full service bar. Vi har viet stor plass til et håndplukket sortiment av amerikansk craft beer. Her finnes alt du kan tenke deg av øl. Sur øl. Fruktig øl. Vellagret øl. Lys øl. Øl med sødme. Øl på flaske. Øl på boks. Sist men ikke minst utallige øl på fat.

I tillegg har vi et solid utvalg av vin fra den nye verden, spesielt USA samt en del klassikere fra gamle verden. Her kan du nyte både fruktige og tørre herligheter. Vi har kvalitetsvin av beste sort. Vårt brennevin kommer selvsagt også fra USA. Vi kan ikke være en Brooklyn inspirert bar uten å ha deilig brun bourbon på drikkekaret. Vår oppfordring er enkel; kom tidlig bli sent;)

Øl & vin smaking & cocktailkurs

På Williamsburg Bab and Beer arrangerer vi både ølkurs og vin smaking. Smakingene arrangeres for lukkede selskap etter ønske. Våre dedikerte øl eksperter og sommelier tilrettelegger og sørger for at du får smake det beste av det beste. I tillegg tilegner du deg masse ny kunnskap på kjøpet.

Våre smakinger er perfekt for vennegjenger, til bursdagsfeiringer og som gøyalt påfyll på en kick off.

Visste du at vi tilbyr cocktailkurs? Her lærer du deg de grunnleggende ferdigheter for å lage gode cocktails hjemme. Sammen med fantastiske instruktører fra forskjellige leverandører og Resthon lager vi tre drinker, med tre ulike fremgangsmåter med tre forskjellige produkter. Siden kurset er praktisk rettet, blir du din egen bartender. Våre cocktailkurs heter cocktail camp og arrangeres flere ganger i året. Det perfekte kurs for å imponere vennegjengen med gode drinker hjemme. Våre cocktail camps er også en innertier for et godt utdrikkningslag og den perfekte starten for å få bruden/brudgommen på gli. Vi stiller med alt av utstyr og dersom du er ønsker kan du kjøpe både shaker, strainer, skje og målebeger hos oss etter endt kurs. Skål!

Menyen laster