Williamsburg By Night

Tune into the weekend med Williamsburg By Night! Hver helg inviterer vi til feel good musikk, deilig mat og forfriskende cocktails midt i hjerte av Oslo.

Williamsburg, som navnet tilsier er inspirert av byen som aldri sover, New York – byen over alle byer, som alltid føles som «when life happens». Vi lover god stemning og beats fra byens beste DJs og er atmosfæren herlig sofistikert, stemningen er tilbakelent og avslappet – det perfekte helgkonsept for de voksene!

I vårt nye konsept ‘Williamsburg By Night’, får du alt dette og mer til. Her kan du senke skulderen og puste inn viben av Brooklyn midt i Oslo. Vårt kjøkken og drikkekart er som resten av lokalet, inspirert av USA. Vi har et rikt vinkart bestående av de beste viner fra Amerika. Her finnes noe for alle smaksløker og ganer. Fra de søte fristelser til de syrlige forfriskninger.  Vår ølmeny er raus og vi har alt fra fyldige vellagret øl, såvel som surt og søtt. Er du mer av typen som liker å nippe til en sofistikert cocktail, har vi et herlig utvalg av forlokkende cocktails.

Når middagen er inntatt og god drikke har fått deg på glid, dempes belysningen og lokalet fylles av herlige beats. Feel good musikk som får det til å rykke i dansefoten. Her er det bare slå ut håret og la seg rive med ut på ut på dansegulvet. Er du derimot mer av typen som liker å nyte en god konversasjon og løse verdensproblemer, er våre herlige sofaer det perfekte stedet for det. Vi har også god pass i vår eksklusive bar, så her kan man nyte deilig drikke i og sosialt heng i baren. Williamsburg By Night er stedet for å forevige øyeblikk og skape minner i gode venners lag.

Vår oppfordring er enkel, ta på finstasen og partyskoa og kom deg opp og ut. Afterwork eller en tur ut med venner? Anledningen er mange Williamsburg Bab & Beer er definitivt stedet.

Williamsburg ansatte

Ute i siste eliten?

Ta kontakt med oss direkte for en hyggelig prat.

Ring oss